Işıkpınar Ortaokulu

Vizyon: Işıkpınar İlk/Orta Okulunu bölgenin gerek eğitim gerekse öğretim süreci açısından örnek bir kurumu haline getirmek, okul kurumsal kimliğini oturtmak ve sistemli bir şekilde işlemesini sağlamak, süreklilik arz eden gelişim yapısı kurmak vizyonumuzdur.

Misyon: Okulumuz, Milli Eğitim Temel Kanunu´nda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, güvenilir, insani değerlere saygılı, Anadolu toplumunun kültürel değerleri ve evrensel değerleri benimsemiş, toplumuna ve ülkesine faydalı, okuyan, araştıran, çağdaş değerlerle uyumlu, gelişime açık, özgüven sahibi, öğrenciler yetiştirmeyi ilke edinmiştir. Okul olarak, kurumsal kimliği oturmuş, düzenli ve sistemli bir yapı ile eğitim vermek misyonumuzdur.

Başarılar:

Saatler: 08.30-15.25
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - Fırat YILDIRIM(Okul MÜDÜRÜ) 0535 502 12 12

WEB - https://isikpinarortaokulu.meb.k12.tr

Adres - IŞIKPINAR MAH. IŞIKPINAR KÜME EVLERİ IŞIKPINAR ILKÖĞRETIM OKULU BLOK NO: 2 İÇ KAPI NO: 1 GÜRPINAR / VAN

Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Okulumuzda iki ayrı lojman binası bulunmaktadır. Bu binalar iki daire üzerine iki kat şeklindedir. Yani toplamda sekiz lojman dairesi bulunmaktadır.

Ulaşım Öğretmenlerimizin bazıları okul lojmanında kalmaktadır. Bazı öğretmenler ise kendi araçlarıyla Van merkeze gidiş geliş yapmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz, Van merkeze 49, Gürpınar merkeze 26 km uzaklıktadır.